Turridning


1 times solopgangstur
Er du morgenfrisk, har du lyst til en tur udover det sædvanlige, så er en solopgangstur helt fantastisk. Hestene hentes hjem i pandelygtens skær, sadles op i morgenstilheden, og rider solen i møde i Bouets bugt. Alle kan deltage, der rides efter dit niveau.

1 times rolig tur til Bouet/skoven
Turen henvender sig til børn og nybegyndere. Ruten besluttes på dagen, da det er afhængigt af vandstanden i Bouet. en virkelig smuk tur hvor alle kan være med. Skridt og tölt der tilpasses efter niveau på holdet. Vi har meget søde og rolige heste på holdet.

2 timer til Langerønsflod
Vi rider ad Egegårdsvej til "Frøvejen" hvor vi rider sydpå over Langerønsflod, over spidsen af Langerøn, og derefter østpå i det helt utrolige smukke område hvor himmel og hav mødes og hestene kommer i et med naturen i et magisk øjeblik. Hjemtur ad Lyngholtvej mellem heste og kvægfolde.

2 timer højsande/Sneppekærsøen
På disse ture er der meget afvekslende natur. Der rides ad eventyrlige skovstier, lyng, hede og klit i plantagen. God mulighed for at se både rådyr, ræve og andet vildt på turen.

3 timers tur til Horneks
Turen går gennem smukke stier i klitplantagen til nordkysten, hvor vi rider langs vandet til Horneks. Vi holder frokostpause ved hummerhytterne. ofte ser vi sæler, der soler sig på stenene. turen går hjemad i smukt afvekslende natur. Turen indeholder som udgangspunkt skridt, tölt, trav og galop. Turen henvender sig til den let øvede/øvede rytter.